​Jeg, Dorthe Hansen, er indehaver af Restaurant Moby Dick, og jeg står til dagligt og svinger potter og pander bag klaveret. Jeg er uddannet skibskok i 1985, og har sidenhen været i faget. I juni 2009 overtog jeg Restaurant Moby Dick, hvor jeg kunne udleve drømmen om min egen restaurant. 

Her vægtes det højt, at al mad laves fra bunden og af de bedste råvarer. Den maritime atmosfære og vores menu bærer præg af min erfaring på havet.

Restaurant Moby Dick er Frederikshavns hyggelige kælderrestaurant, som byder dig indenfor i en atmosfære, som du ikke finder mange steder. Det er et åndehul med sjæl, charme og med hjertet på det rette sted. Vi byder på god, hjemmelavet mad, som tager udgangspunkt i de danske klassikere, samt nøje udvalgte vine. Ydermere tilbyder vi en helt særlig menu hver måned, som er tilpasset årstiden, en hjemmelavet vegetarret, og så har vi specialiseret os i tapasanretninger. Vi er hovedsageligt en a lá carte restaurant, men vi har også erfaring med selskaber og buffeter.  

Moby Dick Frederikshavn​​

Boensgade 6

9900 Frederikshavn 


​CVR: 25079299

Køkkenets åbningstider​

Mandag til torsdag: kl. 17:00 - 20:30
​Fredag og lørdag: kl. 17:00 - 21:00

Første lørdag i måneden: kl. 12-15

​Søndag: lukket